Hoe U Alle Geheimen Vindt Over De Inductiekookplaat Vrijstaand...!
En Honderden Euro's Bespaart Op Uw Nieuwe Inductiekookplaat Vrijstaand...
!

 

Lees alles over de inductiekookplaat vrijstaand en de voor en nadelen en tips over waar je op moet letten bij het uitzoeken van een inductiekookplaat vrijstaand. Hieronder vindt u voldoende informatie wat u de zekerheid geeft voor de keuze van uw inductiekookplaat vrijstaand. 
inductiekookplaat vrijstaandVind nog veel meer tips op www.inductie-koken.nl


(klik hier en ga direct naar de inductiekookplaat vrijstaand aanbiedingen toe)

Wat is inductiekookplaat vrijstaand?
(zie schematische werking onder aan pagina)

Bij inductiekookplaat vrijstaand wordt de pan verhit d.m.v. magnetische spoelen.
De inductiekookplaat vrijstaand wordt hierbij niet direct verhit, maar de warmte in de inductiekookplaat vrijstaand wordt opgewekt in de inductiekookplaat vrijstaand door de magnetische werking die plaats vindt in de bodem van de pan. Door het hoge rendement van de inductiekookplaat vrijstaand is de aankooktijd circa de helft van de aankooktijd bij een standaard kookplaat.

Omdat de inductiekookplaat vrijstaand alleen warm wordt door de warmteterugkoppeling van de pan is een inductiekookplaat vrijstaand het koelste en veiligste kooksysteem. Dit maakt inductiekookplaat vrijstaand veilig en maakt het reinigen van de inductiekookplaat vrijstaand zeer eenvoudig, inbranden als bij keramisch kan daardoor ook niet!

Veilig aan de inductiekookplaat vrijstaand is ook dat de kookzone alleen werkt als er een pan van het juiste ferromagnetische materiaal op de inductiekookplaat vrijstaand staat. Andere voorwerpen die op de inductiekookplaat vrijstaand komen zoals bestek, glas, porselein, uw hand of een natte doek laten de inductiekookplaat vrijstaand niet aanslaan.

De Inductiekookplaat vrijstaand is zowel inbouw leverbaar als vrijstaand, en zijn de laatste jaren zeer betaalbaar geworden.inductiekookplaat vrijstaand

Aansluitwaarde inductiekookplaat vrijstaand.

De aansluitwaarde van uw nieuwe inductiekookplaat vrijstaand is van belang, vooral indien u met veel pitten gewend bent om te koken op uw inductiekookplaat vrijstaand.

De goedkopere inductiekookplaat vrijstaand is vaak rond de 6 kilowatt en de zwaardere inductiekookplaat vrijstaand is 7,2 kilowatt. (de 7,2 inductiekookplaat vrijstaand is het maximum wat mogelijk is op 2 groepen van 16 ampere)

Indien u 2 stoppen van 16 ampère in de meterkast heeft, bedoeld voor uw inductiekookplaat vrijstaand, dan kunt vrij gaan tot 7,4 kilowatt, dit is het meest voorkomend.

Indien u een inductiekookplaat vrijstaand van ca. 6 kilowatt heeft kunt u 2 van uw 4 zones voluit zetten, en de twee overblijvende kunnen dan maar heel laag.

Indien u een inductiekookplaat vrijstaand van ca. 7,2 kilowatt heeft kunt u 2 van uw 4 zones voluit zetten, en dan heeft u nog voldoende vermogen over om op de twee overgebleven pitten normaal en goed te koken.

De nieuwste generatie inductiekookplaat vrijstaand kunt u op vier maal stand 12 gebruiken, Brandt is op dit moment de enige die deze inductiekookplaat produceert.
Brandt is tevens de uitvinder en de grootste inductiekookplaat vrijstaand producent van de wereld. klik hier voor de site van de Brandt inductiekookplaat vrijstaand.

Boosters inductiekookplaat vrijstaand.

De inductiekookplaat vrijstaand met boosters is zeer handig om zeer snel water te koken bijvoorbeeld of om snel een biefstukje op uw inductiekookplaat vrijstaand dicht te schroeien. Een inductiekookplaat vrijstaand met booster is gemiddeld een 25 tot 30% sneller als normale inductiekookplaat vrijstaand.
De luxere inductiekookplaat vrijstaand heeft aparte toetsen voor de booster, de standaard inductiekookplaat vrijstaand heeft de booster meestal als laatste kookstand onder de normale bedieningstoets van uw inductiekookplaat vrijstaand.

Aantal standen inductiekookplaat vrijstaand.

De meeste inductiekookplaten vrijstaand hebben 9 of 12 standen, dit is bij normaal gebruik voldoende, doch als je gewend bent om ook te sudderen adviseren wij om 12 standen op uw inductiekookplaat vrijstaand te nemen, waardoor je op lage standen fijner kunt regelen.

Randafwerking inductiekookplaat vrijstaand.

Een veel gestelde vraag is wat voor een randafwerking te nemen aan uw nieuwe inductiekookplaat vrijstaand.

Er is gekozen voor 1 veilige soort rand afwerkingen voor een inductiekookplaat vrijstaand:
- inductiekookplaat vrijstaand met strak glas (c-schliff)

Bij een facet glazen rand aan de inductiekookplaat vrijstaand kunt u zich voorstellen dat stoten een kapotte glasplaat van uw inductiekookplaat vrijstaand op kan leveren, bij strak/stomp (c-Schliff) glas aan de inductiekookplaat vrijstaand valt dit nog mee doch bij facetglazen rand aan de inductiekookplaat is dit risico erg groot daar de facet dun uitloopt op uw blad.

Formaten inductiekookplaat vrijstaand.

De inductiekookplaat vrijstaand is in een formaat te koop:
Inductiekookplaat vrijstaand: ca. 52x58 cm.
(hoogte inductiekookplaat vrijstaand is ca. 8 cm.)

(klik hier en ga direct naar de inductiekookplaat vrijstaand aanbiedingen toe)

Bovenstaande adviezen komen via een gratis rapport
over inductie koken, indien u het gehele rapport
wilt lezen kunt u deze gratis aanvragen hieronder;inductiekookplaat vrijstaand
   INDIEN U (AANKOOP) VRAGEN HEEFT MAIL
DAN NAAR:
 ADVIES@INDUCTIE-KOKEN.NL

inductiekookplaat vrijstaand